onsdag den 14. maj 2014

Havetrampolin

Havetrampolin – For større sikkerhed ved trampolinspring


Søger du en, sikker og holdbar havetrampolin, så kontakt os. Vi har også effektivt tilbehør, som du kun kan få glæde af. Køb din havetrampolin hos os


Få din havetrampolin nu hos os! Vi har topmodeller til privat brug og som giver ekstra sikkerhed, fordi vores sikkerhedsnet forhindrer, at små børn kravler ind under trampolinen. Det er let at sætte fast på rammen. Derudover kan du også få en masse tilbehør til din havetrampolin, som f.eks. 

Presenning, som beskytter mod tilsnavsning. En presenning gør, at trampolinen vil holde sig endnu længere og også holde sig pæne udseende. Presenningen fås også i forskellige modeller, hvor du kan kontakte vores venlige medarbejdere som står parat i kundeservicen til at besvare dine spørgsmål. 

Hvis du ønsker at købe den rigtige 
havetrampolin og det rigtige tilbehør, men er i tvivl, så kontakt os da vi gerne vil hjælpe med at rådgive og vejlede dig, hvis du er i tvivl. Vores havetrampoliner er kun til dem som sætter pris på sikkerhed og holdbarhed, som derudover også er vejrbestandig og i førsteklasses tykt presenningsmateriale. Få din nye havetrampolin, hos os!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar