onsdag den 14. maj 2014

Legehus

Hent dit legehus efter bestilling. Hos os


Vores legehus tilpasses direkte efter dit barns ønsker og behov. Vi fremstiller dit hus i moduler som nemt kan samles efter vores legehus samleanvisning


Vi forhandler kvalitets legehus i træ og plast fra STEP2, Little-Tikes og Axi. Hos os sørger vi for at finde et hus til dit barn, præcis efter dit barns krav og behov. Det eneste I skal gøre, er at kontakte eller besøge os, hvorefter vi vil gøre alt hvad vi kan for at finde det perfekte legehus til dit barn. 

Vi vil tilpasse det direkte efter dit barns fantasi og drømme. Alt hvad dit barn kan finde på af fantasifulde og sjove ting, er intet problem for os. Efter vi sammen har fundet dit barns drømme legehus, vil vi sammen finde frem til en perfekt farve efter dit barns smag og personlighed. Vi har alle farver, lige fra orange, blå, grå, rød, gul og meget mere. 

Vores legehus til dit barn vil blive et stort og gedigent hus, som vil skinne af kvalitet og rigeligt af plads til personer og andre ting. Vi lover, at dit barn vil blive mere end tilfreds, og du vil gå herfra med et større beløb i pengepungen end du regnede med. 

Vi leverer i hele Danmark direkte hjem til dig, så du ikke skal tænke på kørsel og leje af trailer. Nemmere kan det heller ikke blive, kom til os, vi råder vi dig til at gribe din telefon nu, og kontakte vores venlige personale som vil guide dig videre til et perfekt og luksuriøst 
legehus til dit barn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar