onsdag den 14. maj 2014

Legehuse

Køb af legehuse fra os. Vil du ikke fortryde


Vores legehuse indeholder brede trin og stabile gelændere, som sikrer at børnene kommer sikkert op i ders lille hjem. En god adgang til deres legehuse


Du kan købe meget tilbehør til vores legehuse, som f.eks. rutsjebaner, som let kan klappes sammen og lægges væk. Vi har også en masse andet, som gyngesten, sandkasser, barne picnicborde, hobbithuse, legelande, store legeredskaber, klapstole, hyggeligt legehuse, børneborde, træhytter, minigolf, legeredskaber, og meget, meget mere. 

Hvis du ønsker at se mere til vores
, så kig her på siderne, hvor du kan finde en masse informationer om de overnævnte ting samt billeder. Hvis der er noget du er i tvivl om eller gerne vil vide mere om, så er du også velkommen til at kontakte os, vi besvarer gerne eventuelle forespørgsler, og prøver så vidt at opfylde alle de krav du stiller til dine ønskede legehuse. Vi sørger for mange timers underholdning med vores fantasifulde legehuse, som er inkl. rutsjebane, teleskop, tunneler, borde, stole og meget mere.Perfekte og hyggelige legehuse med naturlige farver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar